Industriele lampen

Industriele lampen

Natuurlijke materialen zijn heel erg hip voor in je huis, maar ook aparte materialen en voorwerpen doen het goed de laatste tijd. Een voorbeeld van een item dat nu heel erg populair is, is de industriële lamp. Deze stoere lamp kun je vinden in verschillende maten en uitvoeringen. Er bestaan duizenden soorten. Sommige lampen komen echt uit een fabriek, maar andere zijn gewoon nagemaakt. Zelfs grote designers hebben industriële lampen in hun collectie zitten. Het is ook niet zo gek, want deze items zijn heel erg stijlvol en karakteristiek.

Het is bijvoorbeeld super mooi om twee of drie enorme industriële lampen boven je eettafel te hangen. Dat is vooral mooi in een hele grote ruimte, zodat ze ook echt goed uitkomen. Je woonkamer of keuken krijgt dan meteen een hele stoere look. Vooral als het echte vintage lampen zijn. Op de foto’s hier onder zie je voorbeelden van hoe het er uit kan zien.

Je kunt natuurlijk ook voor het kleinere formaat gaan. Neem een industriële bedlamp of bureaulamp. Dat geeft ook veel sfeer. Deze lampen doen het vooral goed in combinatie met hout. Deze twee materialen passen goed bij elkaar. De meeste industriële lampen zijn donker van kleur, maar je kunt ze ook in een lichtere kleur verven. Op de vijfde foto hier onder zie je dat dat ook erg sfeervol kan staan. Dat is vooral mooi bij huizen die al heel erg stoer en karakteristiek zijn.

Sommige industriële lampen zijn heel erg duur. Vooral de nieuwe designlampen, maar als je geluk hebt vind je nog een mooi exemplaar in de vintage winkel bij jou in de stad.

industriele lamp

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door