Interieur leren bank

Interieur leren bank

Als je een leren bank in je interieur hebt, hoef je er eigenlijk niet eens meer zo veel aan te doen. De leren bank zorgt namelijk voor heel erg veel sfeer, het is tijdloos en je kunt echt alles combineren met deze bank. Het fijne van leer is dat het ‘leeft’ het wordt steeds mooier terwijl je wel duidelijke gebruikssporen kunt zien. Een leren bank past goed in een stoer interieur, maar ook in een klassiek interieur of juist modern. Daarnaast zit een leren bank ook nog eens super lekker.

Op de afbeeldingen hier onder kun je zien dat een bruine leren bank vaak gecombineerd wordt met grijs en zwart. Bijvoorbeeld een grijze muur of grijze kussens. Het is namelijk mooi om een koele kleur, grijs, te combineren met het warme bruin van het leer. Dit zorgt voor een contrast en de kleuren worden alleen maar mooier. Het is ook mooi om nog een kleur aan deze combinatie toe te voegen, oranje en blauw zijn kleuren die hier goed bij passen.

Je kunt de leren bank nog meer lopen op vallen als je je hele interieur in een bepaalde stijl kiest. Je neemt dan naast de leren bank bijvoorbeeld een huid van een koe als vloerkleed of een schapenvacht als dekentje. Je zou ook nog kunnen denken aan een gewei of een schilderij van een dier aan de muur.

bank bank2 bank3 bank4 bank5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider