Boekenkast voorbeelden

Boekenkast voorbeelden

Een boekenkast hoort een kast te zijn voor boeken, mooie spulletjes en bijzondere dingen die je graag wilt laten zien. Meestal zijn boekenkasten rommelig en veel te vol. Op de afbeeldingen hier onder staan een paar voorbeelden van verschillende boekenkasten die op veel verschillende manieren ingericht zijn. Het hoeft echt niet zo te zijn dat je een super nette kast hebt met boeken op volgorde van kleur of maat, maar een beetje ruimte is wel fijn als je je spulletjes wilt laten zien.

Op de eerste afbeelding zie je een boekenkast die helemaal doorloopt boven de deur. Dat kan er heel onrustig uit zien, maar in dit geval pas het juist heel er goed. Er staat niet te veel in, maar net genoeg om het gezellig te houden. De kleuren passen goed bij elkaar en het zijn handige en leuke voorwerpen.  De boekenkast op de tweede afbeelding is wel heel erg net. De boeken staan omgedraaid zodat je niet de kaft ziet maar de pagina’s. Het zorgt wel voor een leuk effect, maar handig is het niet.

De vorm van de kast is trouwens wel erg mooi. Het is super handig en mooi dat hij ingebouwd is. De boekenkast op afbeelding drie is weer heel anders. Deze boeken passen precies in de vorm van de kast. Deze kast is meer als decoratie. De boeken worden waarschijnlijk niet gelezen maar omdat hij helemaal vol is, het precies past en het mooie kleuren zijn ziet het er erg mooi uit.

boekenkast5 boekenkast4 boekenkast3 boekenkast2 boekenkast

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider