Kiezen nieuwe badkamer

Kiezen nieuwe badkamer

Het kiezen van een nieuwe badkamer kan soms tijden duren. Het is namelijk best moeilijk om al deze functionele meubels te kiezen, maar ze dan ook nog in je eigen stijl te vinden. Een badkamer moet vooral handig zijn, maar ook mooi en het moet bij je passen. Als je een nieuwe badkamer gaat kiezen, is handig om eerst te weten wat je het fijnste vindt in een badkamer. Vind je het bijvoorbeeld fijn om veel ruimte te hebben, of ga je liever uren lang in bad liggen? Het is namelijk zonde als je een bad laat inbouwen terwijl je er nooit in zit en liever meer ruimte wilde.

Ook de plaats en de vorm van de wastafel of wastafels is belangrijk. Wil je bijvoorbeeld een eigen, of doet iedereen samen met één wastafel. Als je de functionele dingen hebt gekozen, kun je pas overgaan naar de vorm. Kies je voor vierkant en strak of juist voor rond en zacht. Als je daar over uit bent ga je verder met de basiskleuren. Wit, grijs en blauw zijn populaire kleuren in badkamers.

Als je de basiskleuren gekozen hebt, dan ga je verder met de aankleding en de accessoires. Plantjes zouden bijvoorbeeld leuk staan in een badkamer, maar ook de kleur van de handdoeken, de zeeppompjes en de lampen zijn belangrijk. Dit zorgt namelijk voor de sfeer in je badkamer. Ook de materialen die kiest zorgen voor de sfeer. Hout en steen zijn materialen die goed passen bij een badkamer.

badkamer badkamer2 badkamer3 badkamer4 badkamer5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider