Interieur ideeën woonkamer

Interieur ideeën woonkamer

Natuurlijk heeft elke woonkamer een paar vast elementen zoals een bank, een bijzettafeltje en een tv. Maar als iedereen alleen maar deze standaard voorwerpen in hun woonkamer zouden zetten dan werd het wel een hele saaie boel. Het is leuk om je daarom te onderscheiden van de rest door iets leuks en onverwachts toe te voegen aan de woonkamer.

In dit artikel hebben wij een paar ideeën onder elkaar gezet die leuk en origineel zijn voor in de woonkamer, zodat jouw huis er net precies hetzelfde uit ziet als het huis van de buren.

Fotomuur
Foto’s van kinderen, vrienden, familie en landschappen hebben veel mensen wel op een kastje staan of aan de muur hangen. Wat nog leuker is dan wat losse foto’s op een muur of een kastje is een fotomuur. Op een fotomuur hang je foto’s, maar bijvoorbeeld ook quotes of kleine tekeningen in een mooie vorm op de muur.
idee

Apart zitmeubel
En bank, stoel of fauteuil hebben veel mensen wel in de woonkamer staan. Een apart of origineel zitmeubel in de woonkamer is een echte eye catcher. Onder een apart zitmeubel verstaand we bijvoorbeeld een hangende stoel, een gebreide poef of een leuke zitzak.
idee1

Zelfgemaakte DIY
Op onze website en op de rest van het internet zijn enorm veel leuke DIY’s te vinden voor in het interieur. Van een theelichthouder tot een eikenhouten tafel, van bijna alles kun je online wel een DIY vinden. Doordat je met een DIY iets zelf met de hand maakt, krijg je een uniek voorwerp dat niemand anders in de woonkamer heeft staan.
idee2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider