Leuke decoratie ideeën

Leuke decoratie ideeën

Het decoreren en afmaken van je huis is eigenlijk het aller leukste. Als de basis staat, kun je nog super veel leuke dingen toevoegen en alles gezellig aankleden. Je kunt nu echt je eigen stijl toevoegen. Planten zijn eigenlijk heel erg belangrijk bij een inrichting. Het zorgt er voor dat je huis leeft. Kleine plantjes zijn altijd gezellig, maar je kun nu juist ook voor één of een paar grote planten kiezen. Dat staat stoerder en grote planten zijn ook makkelijker te verzorgen. Je zou zelfs een klein boompje in je huiskamer kunnen zetten zoals je ziet op de foto hier onder.

Leuke wanddecoratie is ook belangrijk, anders wordt het echt een kale boel. Je kunt natuurlijk gewoon en groot schilderij ophangen, maar je kunt het ook iet creatiever aanpassen. Meerdere lijstjes met licht spotjes er boven zijn heel erg leuk! Je hebt dan gezellige verlichting en leuke schilderijtjes. Als je schilderijtjes nog steeds een beetje standaard vindt, dan kun je allemaal grappige dingen ophangen zoals op foto twee hier onder. Bijvoorbeeld oude borden, meerdere klokken of opvallende posters.

Als je een saaie vloer hebt, of als je een scheiding in je kamer wilt aanbrengen, is een vloerkleed de oplossing. Het is lekker warm, het ziet er gezellig uit en het zorgt voor een verdeling in je kamer. Je kunt op deze manier een zithoek en een eethoek maken. Vintage kleden of kleden met een grappige print zijn op dit moment heel erg populair. Een grijs dik basic kleed is natuurlijk ook altijd prima.

Leuke decoratie ideeën

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider