Barstoelen keuken

Barstoelen keuken

Iedereen die een bar heeft, buiten of binnen, weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste krukken hiervoor uit te kiezen. Er is een nieuwe trend in interieur land: acryl barkrukken (of barstoelen). Ze zijn prachtige items om toe te voegen aan je interieur. Het heeft echt een prachtige uitstraling in een mooie witte keuken. Maar dat is niet een must. Je kan het toevoegen aan elk soort interieur. Het kan namelijk ook een prachtige toevoeging zijn aan een traditionele keuken.

En het mooiste hiervan is dat ze in allemaal verschillende varianten komen. Wil je bijvoorbeeld echt een kruk zonder leuning; dan kan je deze krijgen in één die geheel van acryl is gemaakt of die een zacht kussentje heeft aan de bovenkant in een mooie kleur. Wil je eentje met wieltjes, dan kan dat ook. Dalijk bij de foto’s kan je ze zelf allemaal bekijken. Het leuke aan acryl barstoelen is dus dat je ze op het eerste ook niet eens snel zou zien. Omdat ze natuurlijk voor het meest transparant zijn. Zo creëer je een leuk effect. Omdat de stoelen zelf zo minimalistisch zijn zou ik uitkijken met de omgeving eromheen. Om deze sfeer te behouden zou ik proberen de rest ook minimaal te houden.

Neem een kijkje hieronder.

bar-stools-acyrlic-design Bar-stools-made-entirely-of-acrylic chrome-base-acrylic-top Contemporary-designs-acrylic-chairs Lumisource-Venti-barstools strong-contrast-between-kitchen-and-acrylic-chairs transparent-lucite-backrest vapor-bar-stool vapor-kitchen-bar-stool white-kitchen-design-acrylic-chairs

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider