Decoratie woonkamer

Decoratie woonkamer

Na het kiezen van de kleuren en de meubels is het tijd geworden om het huis in te gaan richten. En hoe mooi de meubels en de gekozen kleuren ook zijn, een huis is niet af zonder woonaccessoires en decoraties. Deze kleine versieringen maken je huis net iets meer eigen en uniek. Kies daarom niet alleen de meubels en de kleuren voor het interieur met zorg, maar ook de woonaccessoires.

Vergeet bijvoorbeeld niet om de bank nog extra op te leuken met een paar vrolijke kussens en in de winter met een zacht plaid. Probeer eens te mixen en matchen met verschillende kussens. Veel mensen zijn bang om kussens met verschillende kleuren, vormen en materialen met elkaar te combineren maar dit geeft juist een heel leuk effect.

Ook de muren moet je niet kaal houden. Wanneer er op geen een muur is te zien is, het ziet er raar uit wanneer alle decoraties alleen maar laag bij de grond te vinden zijn. Gebruik bijvoorbeeld een fotocollage, schilderij of grote spiegel als decoratie voor aan de wand.

Verder zorgt wat groen in huis altijd voor een fijne sfeer. Haal een beetje van de natuur naar binnen door middel van verse bloemen, een grote kamerplant of juist kleine cactussen en vetplantjes.

Hieronder een paar leuke woonaccessoires die je via de webshop van de Bijenkorf kunt aanschaffen:

woon

 

David Fussenegger Plaid Deco met Grafisch Motief, €79,95

woon1

Bijenkorf Home Gebreide sierkussenhoes met hert, €34,96

woon2

It’s about Romi Vazen The Flower Shop wit, €16,50

woon3
Ferm Living Wandspiegel Wonder, €210

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider