Vrolijke keuken

Vrolijke keuken

De helft van de Nederlanders heeft wel eens last van een ochtendhumeur. Hoe leuk is het dan om beneden te komen en je ontbijt te maken en eventueel ook te eten in een vrolijke keuken. Van een saaie grijze of zwarte keuken worden er maar weinig vrolijk, maar van een keuken met een leuk kleuraccent krijg je misschien in de vroege ochtend wel een lach op je gezicht.

Juist de keuken is een goede plek om wat kleur in te gebruiken. Veel mensen vinden een felle kleur in het interieur wel gaaf, maar willen deze kleur liever niet in de woonkamer of de slaapkamer. De keuken is dan de ideale optie. In de keuken breng je niet de meeste uren van de dag door, maar je komt er wel vaak genoeg om van de felle kleur te kunnen genieten.

Er zijn meerdere manieren om je keuken een beetje op te vrolijken door middel van kleur. Een snelle en voor de hand liggende optie is natuurlijk om de keuken een likje verf te geven of om een muur in de keuken te behangen. Wat verder heel leuk is, is om bijvoorbeeld de stoelen van de eettafel of van een barretje (als je dit in de keuken hebt) een felle kleur te geven of juist te kiezen voor verschillende stoelen. Ook met servies en dergelijk kom je een heel end want met open kastjes dragen gekleurde bakjes en bekers ook bij aan een vrolijke uitstraling.

vorlijk1

vrolijk

vrolijk2

vrolijk3

vrolijk4

vrolijk5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider