Inrichten van je huis

Inrichten van je huis

Als je je huis volledig opnieuw gaat inrichten, is vooral het grote geheel belangrijk. Het toevoegen van accessoires en kleurtjes is super leuk, maar eerst moet er een handige en fijne basis staan zodat je daar verder mee kunt werken.  Het is handig om voor de basis ook echt basiskleuren te gebruiken. Grijs en wit zijn eigenlijk altijd wel goed. Kleur is natuurlijk ook belangrijk, voor de basis kun je het beste beginnen met één of twee kleuren. Je kunt je grote meubels bijvoorbeeld in deze kleuren kiezen.

Als je een witte basis hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor bruin en blauw als kleuren. Je zou dan een bruine bank kunnen nemen tegen een blauw vlak op een witte muur. Dit blauwe vlak in combinatie met bruin laat je dan op andere plekken in het huis ook terug komen. Het hoeft natuurlijk niet precies het zelfde te zijn, maar het doorvoeren van kleuren in een nieuwe inrichting werkt meestal erg goed.

Als je de basis eenmaal hebt, kun je verder gaan met de grote accessoires. Dat zijn bijvoorbeeld lampen, kastjes en grote items voor aan de muur. Hout is nu heel erg populair, net als vintage spullen. Je zou naar een kringloopwinkel of een brocante markt kunnen gaan om je accessoires bij elkaar te zoeken. Op deze manier krijg je wel een hele originele en opvallende inrichting. Dat kan gelukkig, omdat de basis rustig is zodat je er nog van alles mee kunt! Als je de grote accessoires hebt gekozen kun je lekker verder met de kleine gezellige spulletjes.

kamer3

kleur4

kleur3

kleur6

kleur3

kleur

kleur

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider