Houten bed met laden

Houten bed met laden

Als je handigheid kunt combineren met een inrichting die ook nog stylish is, dan heb je eigenlijk twee vliegen in één klap. Het is vooral handig om hier gebruik van te maken als je een kleinere kamer hebt. Het opbergen van spullen is vooral een groot probleem. Een kast neemt namelijk heel erg veel ruimte in, en je wilt eigenlijk wel al je spullen kwijt kunnen. De perfecte oplossing hiervoor bestaat gelukkig. Je kunt namelijk een bed met lades nemen!

Op deze manier kun je wel genieten van een groot bed, maar je kunt je spullen ook goed opbergen. Als je op zoek bent naar een bed met lades, dan kun je het beste voor een houten bed gaan. Niet alleen omdat hout op dit moment super populair is in een inrichting, maar ook omdat het stevig en handig is. Hout past overal bij en het gaat lang mee. Als je geen zin hebt in een bruin bed, kun je het hout ook gewoon schilderen in de kleur die je wel wilt. Perfect dus.

Het bed dat je op de eerste foto hier onder ziet, is eigenlijk helemaal geweldig. Het bed is eigenlijk helemaal ingebouwd en daar onder zitten lades. Er ligt als je goed kijkt gewoon een matras op een houten raamwerk. Er zijn veel verschillende stijlen, de bedden op de onderstaande foto’s zijn allemaal heel erg anders maar allemaal handig. Je kunt zelfs een eigen houten bed maken en dan rieten manden er onder schuiven als lades.

bed-met-opbergruimte

van bed bank maken

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider