Herfst decoratie artikelen

Herfst decoratie artikelen

Herfst, zo’n warme tijd van het jaar. Niet letterlijk, maar over kleuren gesproken. Het is zo gezellig 0m je huis met herfst artikelen te versieren. Wij hebben wat tips en ideeën om dit zelf thuis te doen.

Gebruik veel warme kleuren. Denk aan donkerrood, oranje, bruin, beige en mosterdgeel. Het is natuurlijk niet nodig om allemaal nieuwe meubels te gaan kopen in deze kleur, maar denk aan kussens of dekens in een van deze kleuren. Je kan ook zelf artikelen maken. Verzamel de dopjes van eikeltjes, lijm die vast op een fotolijst en je hebt nu een herfstachtig fotolijstje. Iets wat nog makkelijker is; verzamel de mooiste felste bladeren en plaats die in een fotolijst. Plaats er een paar naast elkaar, zo krijg je snel een leuk effect.

Iets wat mijn eigen moeder vroeger altijd deed; ze maakte haar eigen herfsttafel. Ze verzamelde allemaal mooie blaadjes, nootjes, besjes en plaatste die in een houten bak op een klein tafeltje ergens in de huiskamer. Om het af te maken plaatste ze er altijd oranje kaarsen bij.

Natuurlijk valt Halloween ook altijd tijdens de herfst. Gebruik bijvoorbeeld kleine pompoentjes en plaats die in een transparante lantaarn. Doe er wat blaadjes bij en zet de lantaarn op een bijzettafel of in het raamkozijn.

Natuurlijk zijn er veel verschillende manier om je huis een herfstsfeer te geven. Hieronder hebben we wat foto’s voor de inspiratie.

herfst-decoratie-artikelen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider