Handige opberg manden

Handige opberg manden

Het is altijd erg vervelend als je overal spullen hebt rondslingeren. Vaak heb je te weinig kastruimte en liggen er spullen op tafels of zelfs op de grond. Dat is super onhandig, maar er is een hele leuke oplossing voor. Mooie manden zijn nu namelijk heel erg populair. Je kunt denken aan manden van ijzer, maar ook van riet of iets anders. Misschien wel met kleurtjes of juist een natuurlijke kleur. Deze manden kun je dan ophangen of neerzetten want ze staan overal in het huis leuk.

Een grote mand voor de vieze handdoeken in de badkamer is bijvoorbeeld heel erg handig. Mandjes in de bijkeuken of in de hal zijn ook altijd erg fijn. Je kunt daar handschoenen en mutsen in doen zodat ze niet los aan de kapstok hangen. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe leuk een mand kan staan en hoe veel leuke soorten er zijn. Manden kun je ook gewoon in je keuken neerzetten en daar mooi potjes en bekertjes in zetten.

Op markten en in tweedehands winkeltjes kun je ook leuke manden vinden, in allerlei vormen die je nu niet veel meer ziet. Je kunt dan lekker goedkoop een super originele lamp op de kop tikken.

mand5 mand4 mand3 mand2 mand

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider