Sieraden doosjes

Sieraden doosjes

Sieraden doosjes zijn super handig en ze staan onwijs leuk op  je bureau, tafel of make-up tafel. Je hebt ze in allerlei vormen, soorten, beweringen, verwerkingen, kleuren en geuren. Oke, geuren dan niet, maar voor het idee dat het zoveel keus is…

Deze kleine doosjes kan je over plaatsen waar je zelf maar wilt. Aangezien ze in alle verschillende vormen voorkomen, passen ze waarschijnlijk ook nog eens perfect in jouw interieur. Je kan echt geen genoeg krijgen van deze schattige doosjes.

Je kan er van alles indoen. Het is handig voor sieraden, zoals je oorbellen, ringen, kettingen armbandjes. Maar ook voor kleine kraaltjes, kleine friemeltjes, zoals veiligheidsspelden, achterstukjes van oorbellen, make-up parfum testers, etc. Bijna alles wat klein is en je wilt het ergens in opbergen: dit is de oplossing

Er zijn doosjes die ovaal van vorm zijn, ronde doosjes, vierkante doosjes, langwerpige doosjes. Ze zijn er ook in hartjes vorm, met deksel en zonder deksel. Je hebt meer dan genoeg keus uit diverse modellen en stijlen. Het maakt wel de look van tafel af.

Stel je zet het op je bijzettafel. Zo heb je twee vliegen in één klap, want het staat én schattig en mooi en leuk én het heeft ook nog eens een functie.

Hieronder hebben we een aantal mooie inspiratieplaatjes verzameld.

sieraden-doosje

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider