Chill kamer

Chill kamer

Een chillroom is eigenlijk gewoon een leuker en cooler woord voor een speelkamer. Het woord ‘speelkamer’ heeft een hele jonge klank. Tieners en pubers ‘chillen’ opgegeven moment bij elkaar thuis in plaats van afspreken spelen te noemen. Een chillroom is dus een plek waar kinderen, tieners maar ook de ouders lekker kunnen ontspannen.

Een chillroom is een handig initiatief als je geen luidruchtige spelcomputers en schreeuwende tieners in de woonkamer wil hebben. Er zijn verschillende soorten chillrooms, hieronder beschrijven wij er een paar.

Game / film kamer
Deze kamer is heel simpel. Zet een tv, wat lekkere luie stoelen, zitzakken of luie kussen in deze ruimte en je hebt al een chillroom. Gebruik deze kamer voor het spelen op spelcomputers en voor het kijken van films.

Sport / activiteiten
Een ruimte zoals een kelder kan mooi worden omgetoverd tot een sportieve chillroom. Hang een dartbord op, zet een tafeltennistafel of pooltafel neer.

Muziek kamer
Gebruik een chillkamer als muziekkamer. Je kunt verschillende instrumenten in deze kamer zetten en bijvoorbeeld een tv met het spelletje Sing Star. Het is wel handig om deze kamer een beetje geluiddicht te maken!

Bekijk hieronder foto’s van verschillende soorten chill kamers. Welke kamer vind jij het leukst?

chill kamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider