Haal de wintersfeer in huis

Haal de wintersfeer in huis

Het is nu nog niet echt heel erg koud buiten, maar het is wel leuk om de wintersfeer naar binnen te halen! Je kunt door een paar kleine aanpassingen al een hele gezellige sfeer krijgen. Een open haard is heel erg lekker warm, maar het ziet er ook nog eens heel erg leuk uit. Een open haard haal je natuurlijk niet makkelijk binnen, maar als je er eentje hebt zou ik hem zeker gebruiken. Je kunt je meubels er om heen zetten zodat je een mooie zithoek krijgt en daar heerlijk kunt zitten.

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de winter, maar kersttakken en andere versiering is ook heel erg leuk. Je kunt bijvoorbeeld langs de trap allemaal takjes met linten of kerstballen hangen. Op deze manier krijg je bij binnenkomst meteen al een kerstgevoel!

Zelfs je slaapkamer kun je helemaal in de kerstsfeer brengen. Met een  mooi ruitjes dekbed, een schapenvacht, leuke lampjes en dikke kussens heb je een super gezellige slaapkamer. Pantoffels en een dikke kamerjas heb je ook wel nodig tijdens de koude dagen dit jaar. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe gezellig je het kunt maken met kleine dingetjes. Misschien zitten er wel een paar leuke kerstcadeautjes bij!

winter

winter2 winter4 winter5 winter6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider