Kerst bloemen

Kerst bloemen

Een kerstboom in de hoek van de kamer, wat leuke kerstlampjes voor het raam, kaarsen met heerlijke geuren in de woonkamer en een schaaltje met kerstkoekjes op de bijzettafel. Veel mensen houden ervan om tijdens de decembermaand hun huis te hullen in de ultieme kerstsfeer.

Ben jij ook iemand die met kerst helemaal losgaat met decoraties en versieringen? En denk jij elk jaar dan ook aan bloemen wanneer je het huis versiert? In de zomer en lente hebben veel mensen standaard een bosje bloemen op hun tafel staan, maar in de winter laten veel mensen dit achterwege. Rond de kerstdagen is het vaak koud en donker buiten, maar dit is geen reden om geen fleurige bloemen op tafel te zetten!

Juist met kerst zijn boeketten op tafel heel gezellig. Natuurlijk kies je niet voor een zomers boeket met lichtroze rozen maar juist voor een boeket met meer winterse kleuren. Typische kleuren voor kerst zijn groen en rood, vaak gecombineerd met zilver of goud. Deze kleuren zijn heel gemakkelijk in een boeket te verwerken, zo haal je de kerstsfeer nog meer in huis.

Om het boeket nog net dat beetje extra te geven kun je bijvoorbeeld ook voor een vaas beschilderd als kerstman kiezen of verwerk je kerstballen of zuurstokjes in het boeket. Bekijk hieronder een paar voorbeelden:

boeket

boeket1

boeket2

boeket3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider