Tafeldecoratie voor kerst en nieuwjaar

Tafeldecoratie voor kerst en nieuwjaar

Tafeldecoratie voor kerst en nieuwjaar is helemaal niet moeilijk om te maken. Tijdens kerstmis en tijdens nieuwjaar wil je natuurlijk wel dat je tafel er goed uitziet. Als je bijvoorbeeld tijdens eerste en tweede kerstdag heerlijk gaat eten moet er natuurlijk wel een leuke, aangename, romantische sfeer op en rondom de tafel zijn.

En als het nieuwjaar is is het leuk om een vrolijke decoratie voor op de tafel te hebben waar je vervolgens een lekkere schaal vol met oliebollen op kan neerzetten. Kies er dan ook voor om de juiste dingen te gebruiken om het maximale van decoratie uit jezelf te halen en dit te presenteren op de tafel.

Tafeldecoratie oud en nieuw

De eerste stap die je moet ondernemen is: Nadenken. Wat je namelijk zelf gaat doet voor tafel decoratie of kopen moet natuurlijk wel een beetje passen bij jouw tafel en bij wat je graag zou willen hebben. Kijk eens op internet naar inspiratie en naar wat voor kleuren/ materialen je leuk zou vinden. Als je vervolgens hier een goed nachtje over hebt geslapen en je het antwoord weet op wat je graag zou willen hebben kun je beginnen met het leukste! De aankoop zelf!

Een manier om de tafel mooi te decoreren is door bijvoorbeeld sterren aan de muur te hangen. Denk maar aan zilveren sterren die hangen. Daarnaast is het ook wel leuk om de kleuren zwart en wit te combineren. Ook omdat dit een trend gaat worden. Dus kies bijvoorbeeld voor een wit tafelkleed en witte kaarsen, wat ervoor zorgt dat er een aangename en romantische sfeer ontstaat. Verder ziet dit er erg leuk uit. Dit kun je dan juist weer combineren met iets zwarts. Dus zwarte glazen op tafel zien er bijvoorbeeld erg leuk uit en passen goed bij dat contrast. Je moet dit echt doen omdat het er zo vet uitziet en je zeker weten complimenten krijgt!

Tafeldecoratie voor kerst en nieuwjaar is dus erg eenvoudig om te kopen, en om er zelf wat aan te doen. Ga vandaag nog aan de slag en geniet er van!

kerst tafeldecoratie maken

tafeldecoratie kerst zelf maken

tafeldecoratie kerstmis

tafeldecoratie nieuwjaar

tafeldecoratie oud en nieuw

Tafeldecoratie voor kerst en nieuwjaar

afbeeldingen: pinterest | Amara | The LuxPad |

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door