Grote ruimte inrichten

Grote ruimte inrichten

Het is meestal een kleine ruimte die als problematisch wordt gezien, omdat het er altijd groter uit moet zien. Maar soms kunnen grote kamers even lastig zijn! Het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke meubelen je waar moet plaatsen en of dat wel kan. Hier zijn wat tips om je grote ruimte perfect in te richten.

gr1Een scheidingswand is erg handig als je vindt dat een kamer echt te groot is. Kies er wel eentje waar je doorheen kan kijken, zoals een open kast. Dit helpt om de kamer te scheiden zonder het volledig af te sluiten.

gr2Heb plezier met de grote ruimte in plaats van het gevoel dat je er door wordt overweldigd. Plaats een hoge plant in het midden van de kamer of naast een trap om dimensie te creëren de ruimte op te vullen.

gr3L-vormige meubilair heeft veel nut in een grote kamer omdat het past en het kan helpen om meer zitplaats te creëren. Denk na over het gebruik van de L-vorm in diverse grote ruimtes, zoals de studeerkamer of keuken. Het voordel van L-vormige meubilair is dat in het midden van een kamer kan worden geplaatst om gebieden te verdelen in een open huis.

gr4Door de grootte van je koffietafel kan je ook veel ruimte benutten. Hoe groter hoe beter.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider