Decoratie muur

Decoratie muur

Statement muren zijn helemaal in, en het is gemakkelijk te zien waarom. Het creëren van een hele kamer vol met felgekleurde muren of een muur vol met foto’s kan overweldigend zijn. Als je nou creatief doet met één wand, terwijl de anderen redelijk neutraal zijn dan kan het erg praktisch en stijlvol zijn. Er zijn veel verschillende manieren om een statement muur te maken in je kamer. Hier zijn een paar voorbeelden.

dm1De eenvoudigste manier om een statement te maken op een van de muren is met behulp van verf. Kies een gewaagde kleur, dat de meer neutrale tint die op de rest van je muren aanvult. Je kunt zelfs gebruik maken van tape of potloden om strepen of een geometrisch patroon te maken als je meer wilt dan alleen één kleur op de muren.

dm2Behang is een andere populaire optie. Het kan vooral handig zijn als je meer een ingewikkeld patroon wilt hebben die je niet kunt maken met verf. Je kan zelfs overwegen tijdelijk behang te gebruiken als je toch nog twijfelt over een gewaagde beslissing.

dm3Sloophout of planken bij elkaar geknutseld kan een muur bedekken. Het geeft een rustieke sfeer zonder overweldigend te zijn in een hele kamer. Je kan zelfs gebruik maken van een aantal kleurrijke stukken hout als bruin nog steeds een beetje te neutraal is.

dm4Foto’s kunnen ook iets heel interessants toe voegen aan een muur. Het lijkt op een soort behang, maar het zijn foto’s van de leukste momenten met je vrienden. Toch veel leuker als je altijd terug kan denken aan die leuke tijden.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider