Gouden woonaccessoires

Gouden woonaccessoires

Gouden accessoires in huis geeft het interieur gelijk een erg luxe look. Je kan denken aan losse artikelen die je plaats rond het huis, maar je kan ook je interieur zelf aanpassen met gouden details.

We zullen even snel uitleggen wat de kleur goud met je huis doet. Goud staat voor rijkdom en het is de belangrijkste kleur van de zon. In de magie staat de kleur goud voor ambities op lange termijn, mannelijke kracht, voorspoed, promotie, gezondheid, beroemdheid, succes, fortuin, waardering, veiligheid, humor, erkenning, hebzucht, zonnig en een lang leven. Goud is geschikt om rust te creëren, het bevorderen van ambities en succes, het aantrekken van faam en fortuin, het beschermen van negatieve krachten en het verwezenlijken van dromen. Genoeg reden om dus wat goud toe te voegen aan het huis.

Je kan de kleur goud mooi combineren met veel verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan warme kleuren zoals rood of donkerblauw. Om een erg chique effect te creëren kan goud ook heel mooi staan met wit.

Voor de mooiste voorbeelden hoe goud een interieur kan aanpassen hebben wij de mooiste ideeën op een rijtje gezet. Kijk zelf eens rond op de site van zarahome of h&mhome. Daar vind je erg leuke gouden artikelen.

Gouden woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider