Tuindecoratie, hangplanten

Tuindecoratie, hangplanten

Hangplanten zijn op dit moment super populair en ook heel erg fijn om te hebben. Met hangplanten kun je je tuin namelijk heel erg makkelijk en origineel gezellig maken. Het is vooral heel erg handig om hangplanten te nemen als je een kleine tuin of een balkon hebt, omdat je dan niet zo veel ruimte hebt om plantenbakken neer te zetten of een heel bloemenperk aan te leggen. Hangplanten kun je gewoon kant en klaar bij een tuincentrum kopen in plastic bakken met een haak er aan. Dit is dan vaak een petunia. Deze plant is super vrolijk en je vindt hem vaak in het roze, paars of wit.

Als je liever een andere hangplant wilt, kun je ook gewoon zelf een leuke bak maken! Met gekleurde touwtjes, mooie bakjes en een geschikte plant ben je eigenlijk zo klaar. Je moet er alleen op letten dat alles stevig genoeg is zodat het niet al na een paar minuten naar beneden valt. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar vrolijke voorbeelden. Op internet staan ook erg veel handleidingen voor het knopen van stevige touwtjes.

Je kunt als het nog te koud buiten is ook gewoon hangplanten binnen hangen. Ze staan bijvoorbeeld erg leuk in de slaapkamer of de keuken.

plant plant2 plant3 plant4 plant5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider