Oranje decoratie

Oranje decoratie

Veel mensen gebruiken een neutrale kleur als basiskleur van de woonkamer. Wanneer de woonkamer een neutrale kleur heeft kun je bijvoorbeeld voor een felle, opvallende kleur gaan voor de woonaccessoires. Woonaccessoires in een fellere kleur geven een interieur net iets meer pit.

Een leuke, opvallende kleur om als detailkleur te kiezen is oranje. Oranje is een vrolijke en optimistische kleur. De kleur oranje staat voor levenskracht, warmte en beweging. Oranje is een hele warme kleur die kan helpen de woonkamer een warme uitstraling te geven. Veel mensen willen graag een warme woonkamer omdat warme woonkamers er uitnodigend en gezellig uitzien.

Vaak kiezen mensen niet voor een opvallende kleur in het interieur omdat deze vaak moeilijk te combineren zijn. Het is waar, kleuren zoals oranje, geel en groen zijn lastiger te combineren dan neutrale kleuren zoals beige en grijs, maar er zijn genoeg mogelijkheden! Oranje ziet er bijvoorbeeld erg mooi uit in combinatie met bijvoorbeeld wit, beige, grijs en zwart maar ook met de kleuren groen, geel en blauw.

oranje

 

Karlsson Ceramic Dot Wandklok oranje, €24,95

oranje1

 

Leonardo beauty vaas 50 cm, €29,95

oranje2

 

Cedon Muurvaas Oranje, €18,75

oranje3

 

Leonrado Contessa Waxinelichthouder zet van 2, €13,10

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider