Grijze slaapkamer

Grijze slaapkamer

Als mensen denken aan neutrale tinten voor de slaapkamer denken, wordt er vaak gedacht aan kleuren zoals wit, beige en crème. Een andere neutrale kleur die het heel erg goed doet in de slaapkamer is grijs. De kleur grijs wordt steeds populairder op het gebied van interieur. Steeds vaker kiezen mensen voor een grijze tint in plaats van een witte of beige.

Misschien is jouw eerste indruk van de kleur grijs dat het een saaie, sombere kleur is. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn! Er zijn enorm veel verschillende soorten grijs, van een lichte zilverachtige grijs tot een donkere, bijna zwarte tint grijs. Het leuke is dat je deze verschillende tinten grijs onderling heel erg goed kunt combineren in de slaapkamer. Maar natuurlijk kun je grijs niet alleen met grijs combineren. Doordat grijs een vrij neutrale kleur is zijn er heel veel kleuren waarmee je grijs goed kunt combineren.

Spreekt een rustige en neutrale slaapkamer jou het meest aan, kies dan voor een combinatie van grijs met zachte wittinten of een combinatie van grijs en pastelroze. Als je wel van een beetje kleur houdt kun je ervoor kiezen om grijs als basiskleur te nemen en een felle, opvallende kleur als detailkleur te kiezen. Heel mooi is ook de combinatie grijs met okergeel.

grijs

grijs1

grijs2

grijs3

grijs4

grijs5

 

Bron : Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider