Mooie opbergkist

Mooie opbergkist

Niemand houdt van troep in huis. Hoe mooi het interieur ook is, als er allemaal losse troep rondslingert en op de grond ligt zal de troep meer opvallen dan het interieur. Dit is zonde en eigenlijk ook een beetje onnodig. Natuurlijk kunnen er af en toe een paar spulletjes op de bijzettafel of op de bank liggen, maar het is jammer als overal van alles rondslingert. Er zijn een heleboel leuke manieren om spullen op te bergen, een van deze manieren is een opbergkist.

Er zijn opbergkisten in heel veel verschillende stijlen en uitvoeringen die je voor verschillende dingen kunt gebruiken. Hieronder hebben wij een paar leuke kisten op een rijtje gezet:

opberg

 

VT Wonen Junior Store opbergbank, hertog grijs €199,-
Dit meubel van VT Wonen kan gebruikt worden om op te zetten én om dingen in op te bergen. Multifunctioneel! Zo’n bankje is ook superhandig in de hal als schoenenbankje.

 

opberg1

 

La Chaise Lounge Factory Salontafel €99,-
Alweer zo’n multifunctionele opbergkist! Deze opbergkist is een opbergmeubel een een salontafel ineen én hij heeft ook nog eens een gave industriële uitstraling!

 

opberg2

 

Woonexpress opbergkist GILZE, €24,95

Deze opbergkist is iets kleiner van formaat dan de vorige twee. Deze gave opbergkoffer staat super in een landelijk interieur!

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider