Gerenoveerde molen

Gerenoveerde molen

We weten het, een molen is nou niet bepaald wat je noemt een mansion. Maar het interieur van deze molen is zo mooi dat we hem toch echt even moesten delen. In Nederland hebben we enorm veel molens, maar ook in België en Frankrijk zijn molens te vinden. De molen in deze post vind je in Frankrijk. De molen is opgeknapt door Marie-Laure Helmkampf van Ml-h Design.

In het interieur van de gerenoveerde molen zie je heel goed de landelijke stijl terug in verschillende kamers. De landelijke stijl gaat uit van natuurlijke kleuren en materialen zoals beige, zandbruin, hout en steen. In de keuken is een stenen muur te zien en de keukenkastjes zijn gemaakt van hout, door de natuurlijke materialen merk je de landelijke sfeer goed in deze ruimte. Ook de slaapkamer heeft een mooie authentieke stenen muur. Verder is er qua kleur voor de slaapkamer voor grijs en zwart gekozen. Een mooi detail in de slaapkamer zijn de houten kastdeuren tegenover het bed.

In meerdere kamer is huis zijn ook de houten steunbalken te zien, deze dragen ook bij aan de landelijke sfeer. Toch is niet alleen de landelijke sfeer te herkennen in het interieur. Hier en daar zien we ook moderne en industriële details in de meubels en de woonaccessoires.

molen molen1 molen2 molen3 molen4 molen5

molen6

molen7

molen8

 

Beeld bron: Home Adore

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider