Fotomuur inspiratie

Fotomuur inspiratie

Een leuke manier om het interieur wat persoonlijker te maken is door middel van een fotomuur. Een fotomuur staat leuk in heel veel verschillende kamers, in de woonkamer staat het leuk maar ook in een slaapkamer is een fotomuur goed op zijn plek. Een fotomuur is een persoonlijke en creatieve decoratie met eindeloze mogelijkheden.

Een van de mogelijkheden is om een fotomuur te maken met bijvoorbeeld polaroid foto’s. Polaroid foto’s zijn foto’s die (lijken alsof ze) uit een polaroid camera komen, bij verschillende winkels zoals bijvoorbeeld Hema kun je jouw eigen foto’s in de vorm van polaroids laten afdrukken. Deze foto’s kun je in een bepaalde vorm op de muur hangen, bijvoorbeeld in een hartjes vorm of in de vorm van een diamant, maar je kunt ze ook met kleine knijpertjes aan een touw hangen en die tegen de muur aan ophangen.

Natuurlijk zijn ook fotolijstjes aan de muur een fotomuur te noemen, maar er moeten dan wel meerdere lijstjes aan de muur hangen of op plankjes tegen de muur staan. Je kunt ervoor kiezen om allemaal dezelfde fotolijstjes te kiezen of juist gaan voor lijstjes met verschillende kleuren, vormen en materialen.

Bekijk hieronder een paar mooie fotomuren ter inspiratie:

fotomuur

fotomuur1

fotomuur2

fotomuur3

fotomuur4

fotomuur5

fotomuur9

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider