Zitbank met hoes, ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren!


Zitbank met hoes, ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren!


Iedereen die kinderen heeft weet dat een dure, witte designbank geen goed idee is. Het is bijna onvermijdelijk dat je bank flink wat te lijden heeft als er kleine deugnieten of huisdieren in huis rondlopen. Maar los van dat: hoe vaak heb je zelf al niet een vlek op de bank gemaakt die je er (bijna) niet uit kreeg? Dan kan jouw bank nog zo mooi zijn, een bank met vlekken is sowieso geen gezicht. Gelukkig is hier een oplossing voor die niet alleen praktisch is, maar ook past in ieder interieur: de zitbank met hoes van Van Soest.

Een mooie combinatie van design en comfort

Een zitbank met hoes bestaat in principe al wat langer. Maar meestal zijn deze banken vooral praktisch, maar niet bepaald stijlvol. Voor mensen die houden van een trendy design zijn deze banken werkelijk geen optie. Dat is jammer, want een bank met vlekken is het laatste wat je wilt. 

Dit is nu verleden tijd. Deze zitbanken met hoes zijn in diverse prachtige modellen te verkrijgen. Van comfortabel zitcomfort tot strakke design bank uit Scandinavië.

Kun je geen passend model of maat vinden? Geen probleem bij deze woonwinkel wordt jouw droom bank op maat gemaakt. Denk aan een andere poot, armleuning of andere stof zoals leer. Deze zitbank slaat dus 2 vliegen in één klap: mooie design banken die je interieur een boost geven en daarnaast ook praktisch zijn door de afneembare en wasbare hoes.
zitbank met losse hoes

Zitbank met hoes, waarom?

Nooit meer vlekken op de bank

Er zijn meerdere voordelen aan een bankstel met hoes. Eén van de belangrijkste voordelen is wel de wasbare hoes. Hoe vervelend is het wel niet als er wekelijks nieuwe vlekken op je bank te bespeuren zijn? Dankzij een wasbare hoes zijn die zorgen verleden tijd. Het enige wat je hoeft te doen is de hoes in de wasmachine stoppen of chemisch te laten reinigen en je bank is weer als nieuw. Je zal al snel merken dat je veel relaxter wordt wanneer je kinderen rondom de bank spelen of wanneer je een feestje hebt.
bank met afneembare hoes

Eindeloos variëren met hoezen

Een ander voordeel van een bank met verwisselbare hoes is dat je vaak kunt wisselen van hoes. Wist je dat de hoezen van deze zitbank met hoes in maar liefst 360 kleuren te verkrijgen zijn? Als je het al helemaal groots wilt aanpakken en echt een unieke bank wilt kun je ook voor een van de gedessineerde stoffen kiezen en hiervan een hoes laten maken.

Altijd een frisse bank

Je bank heeft veel te verduren, zeker wanneer je kinderen en huisdieren hebt. Het is daarom niet vreemd dat je bank vies wordt en naar verloop van tijd niet meer zo fris ruikt. Ook dat probleem is binnen no-time opgelost. Omdat je de hoes kunt wassen heb je altijd een ‘lente frisse’ bank.
banken met losse hoes

Interieur een make-over geven

Een zitbank met hoes is ook ideaal wanneer je de woonkamer een andere look wilt geven. Een bankstel is immers het middelpunt in de woonkamer.
De hoezen van deze hoesbanken zijn in wel 360 kleuren te verkrijgen! Je kunt in principe dus helemaal losgaan. Kies in de lente of zomer voor frisse pastel kleuren zoals, lichte krijtachtige kleuren of zachte tinten grijs, blauw, geel, roze, en zand.
Ben je meer van de primaire kleuren? Zeker wanneer de rest van je interieur betrekkelijk rustig is, dan kan een pittig kleurtje ook waanzinnig zijn.
En het maakt niet uit als je er naar verloop van tijd klaar mee bent, dan trek je er gewoon een andere hoes over!

De herfst en winter leent zich goed voor warme aarde tinten zoals terra, donkergroen, warm mosterdgeel of roest bruin, maar ook jeansblauw is een populaire kleur. Als je geregeld wisselt van kleur lijkt het net of je telkens het interieur van je huis hebt veranderd, terwijl het in feite alleen om de bank hoes gaat. Geweldig toch?
bank wasbare hoes
bank met verwisselbare hoes

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door