Witte keuken

Witte keuken

Witte keukens kunnen erg mooi en modern overkomen. Ze kunnen ook snel te saai worden. Om ze wat te verzachten kunnen er andere kleuren of accessoires mee gecombineerd worden.

1. Als de planken boven het aanrecht open zijn schept het een heel uitnodigend beeld. Een mooie kleur dat bij wit past is hout.

2. Door rieten manden toe te voegen doorbreek je gemakkelijk de zee van wit in een keuken.

3. Gestoffeerde eetkamerstoelen: ze zijn comfortabel en praktisch. Ze voegen kleur toe aan een keuken en ze zijn makkelijk wasbaar.

4. Maak gebruik van natuurlijke oppervlakken. Een houten eettafel of een aanrecht van kalksteen bijvoorbeeld. Dit zorgt voor diepte in de keuken.

5. Als er ruimte is kan er in de keuken een kleine openhaard geplaatst worden. Zo wordt het omgetoverd van een plek waar je alleen kookt naar een plek waar je ook gezellig met elkaar bijeen kan komen.

6. Terra-cotta vloer: de oude tegels uit Frankrijk geven een ouderwets gevoel in de keuken.

7. Plaats een grote vitrine om servies in op te slaan. Als je kiest voor een mooie van hout kan dat het wit van de keuken weer doorbreken.

Dit zijn enkele tips om een witte keuken wat meer kleur te geven. Als je echt houdt van een wit interieur zou ik de keuken mooi wit houden.

witte keuken

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider