3 x kerstmis decoratie zelf maken

3 x kerstmis decoratie zelf maken

De winkels liggen op dit moment helemaal vol met kerstversieringen en decoraties, maar het is natuurlijk nog leuker om zelf aan de gang te gaan en jouw eigen unieke decoratie te maken. In dit artikel laten we je drie leuke kerst DIY’s zien die je zonder al te veel tijd, moeite en geld kunt maken!

Klein kerstlandschap
Een kerstdorpje op een tafeltje is leuk, maar het wordt vaak pas echt wat als je meerdere huisjes, een kerk, een bakker en een pleintje hebt. Al deze losse delen bij elkaar zijn behoorlijk prijzig, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een leuk huisje uit kiezen en daarmee een klein kerstdorpje maken. Het enige wat je hoeft te doen is een stolp of een glazen vaas te vullen met zout, het huisje en eventueel wat poppetjes erin te zetten en ter decoratie nog een paar dennentakjes in het zout te steken!
kerstdeco

Houten sneeuwmannen
Of we dit jaar een witte kerst krijgen blijft altijd een verassing, maar met deze DIY heb jij sowieso een paar leuke sneeuwmannen in huis of in de tuin. Met een likje verf en een schattig mutsje tover jij saaie stukken hout gemakkelijk om tot een sneeuwpop. Schuur het hout eerst goed en verf het daarna in zijn geheel wit. Schilder nu een oranje wortel neus en twee zwarte ogen op het hout en eventueel kun je ook nog verschillende kleine knoopjes op de sneeuwman plakken.
kerstdeco1

Stolp decoratie
Stolpen zijn enorm leuk en gemakkelijk te versieren, je kunt er van alles in doen en het ziet er eigenlijk altijd leuk uit. Vul stolpen bijvoorbeeld met kerstballen, slingers, dennenappels en -takjes, kerstverlichting of zuurstokken en haal de kerst in huis.
kerstdeco2

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider