Decoratie trap

Decoratie trap

Veel bewoners vinden het erg leuk om de ruimte rond de trap te decoreren. En dan vaak met kunst of foto’s. Zo creer je een plek voor jezelf of voor gasten om even te kunnen genieten van de spullen die daar hangen. Toch vinden veel mensen het moeilijk om dit te doen, want het is een plaats waar je meestal naar twee kanten moet kijken. Voordat je denkt dat dit niet mogelijk is staan hieronder wat voorbeelden.

Het ligt vooraal aan de grootte, breedte en de hoogte van de trap. Je moet weten wat er wel bij past en wat niet. Als je bij de trap een hoog plafond hebt of een grote open ruimte kan je bijvoorbeeld kiezen voor een niet te grote kroonluchter. Als je een wat nauwe trap hebt kan je bijvoorbeeld de muur decoreren met kunst of foto’s. Je kan zo kleine lijsten met wat grotere lijsten combineren. Om een niet te groot contrast te creëren kan je ervoor kiezen om de lijsten in hetzelfde kleurenpalet te houden. Je zou zelfs nog kunnen kiezen voor precies dezelfde kleur. Zo lijkt het één geheel.

Het is jammer dat veel mensen niet echt omkijken naar de decoratie van de trap. De trap wordt dan ook het meest vergeten in het interieur. Hieronder hebben we wat voorbeelden.

trap1 trap2 trap3 trap4 trap

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider