Bijzondere baden

Bijzondere baden

Steeds meer mensen nemen een bad in hun badkamer. Dat is een super goed idee, want een bad is echt een toevoeging aan je badkamer. Al helemaal als het ook nog een speciaal bad is. Je kunt gewoon voor een normale witte badkuip gaan, maar er zijn veel leukere baden! Er zijn hele mooie vormen, kleuren en aparte ontwerpen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om samen in een super groot bad te liggen? Op de eerste foto hier onder zie je daar wel een heel apart ontwerp voor. Je  hebt in ieder geval wel je eigen ruimte, maar wel de gezelligheid!

Een bad dat gelijk met de grond is, is ook erg stylish. Je badkamer lijkt daardoor groter en het is heel erg origineel. Het is al helemaal handig als je daar dan meteen ook een douche in bouwt. Dat zie je op de tweede afbeelding hier onder. Het is een super strakke badkamer, waar een ingebouwd bad erg goed in past.

Het bad op de derde foto is juist heel erg romantisch. De ronde vorm zorgt er voor dat deze sfeer extra versterkt wordt. Het is ook erg mooi dat er stenen onder de badkuip gelegd zijn. Hierdoor valt het lichte bad extra op. Het natuurbad is echt super gaaf. Bijna niemand heeft dit en het is erg moeilijk te maken. Dit bad is gemaakt in een boomstam en het is zeker het toppunt van romantiek. Wie wil hier nou niet samen een glaasje champagne in drinken? Het vintage bad op afbeelding vijf is trouwens ook heel erg origineel. Misschien zit jouw favoriete stijl er ook wel tussen.

bad bad2 bad3 bad4 bad5 bad6 bad7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Northflix op 11:47 am

    Oeh, daar zitten plaatjes bij!
    Wij hebben geen bad, maar ik kan me er dan heel erg op verheugen als we in een hotel een bad hebben…
    Maar meestal sta ik er dan 5 minuten weer naast, omdat ik het te warm vind of het geduld niet heb of zo.