Bloempot verven

Bloempot verven

Dit is een hele gemakkelijk, leuke DIY om zelf eens thuis te proberen. Je hebt er ook niet heel veel dingen voor nodig, namelijk: een bloempot, verf en een kwast.

Kies de juiste kleur verf en pak je bloempot erbij. Bij deze DIY hebben ze gekozen voor een felle kleur geel. Leg de pot normaal neer, alsof er een plant in zou staan. Begin met verven aan de bovenkant van de bloemenpot. Verf de pot, binnen en buiten, tot ongeveer de helft. Zorg wel dat het een redelijke dikke laag is. Wat je hierna moet doen is heel makkelijk. Wacht tot de verf naar beneden begint te lopen over het ongeverfde deel van de pot. Laat dit drogen je bent eigenlijk al klaar. Je kan er overigens ook voor kiezen om de pot minder ver te verven of juist verder naar beneden. Dit kan je geheel zelf beslissen.

Het leuke van deze DIY is dat ze laten zien hoe makkelijk en snel je iets saais kan omtoveren naar iets leuks. Op deze manier kan je nog veel meer dingen verven. Denk maar eens aan vazen of misschien wel meubels. Om een beeld te creĆ«ren bij deze DIY hebben we hieronder de foto’s van het eindresultaat.

yellow-drip-planter yellow-drip-planter1 yellow-drip-planter4 yellow-drip-planter5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider