Vaas maken

Vaas maken

Geloof het of niet, maar we hebben een DIY gevonden waarbij je binnen 3 minuten je eigen vaas kan maken. En het enige wat je hiervoor nodig hebt is een ballon en een klein glas. Zorg ervoor dat het glas wel echt klein is. Deze vaas is natuurlijk dus ook voor de wat kleinere bosjes bloemen.

Zodra je dalijk de foto’s gaat bekijken zal je snappen waarom dit zo’n mooi project is. Op het eerste gezicht ziet het materiaal er keramisch uit, maar als je beter kijkt komt het niet eens in de buurt daarvan. Het heeft een mooie moderne uitstraling en het is ook nog eens makkelijk om te maken. Het leuke hiervan is dat je het in allemaal verschillende kleuren kan maken. Doordat ballonnen in zoveel verschillende kleuren komen kan je helemaal losgaan.

Het enige wat je hiervoor moet doen is de ballon om het glas heen wikkelen. Of met andere woorden, stop het glas in de ballon. Zorg ervoor dat je een stuk van de mond van de ballon openknipt. Je kan ervoor kiezen om, nadat je het glas in de ballon hebt gedaan, de mond naar binnen te vouwen om het naar buiten te laten steken.

Plaats dit in je raamkozijn of ergens op tafel en je hebt een nieuwe vaas.

mini-vase-diy mini-vase-diy1 mini-vase-diy2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider