Zelf interieur cadeautjes maken

Zelf interieur cadeautjes maken

Bij een verjaardag of een feestje is het soms best moeilijk om een leuk en origineel cadeautje te verzinnen. Je wilt natuurlijk niet altijd met het zelfde aankomen, of met iets dat iemand anders al heeft. Het is leuk als je een cadeautje geeft dat mensen echt leuk en speciaal vinden en het is al helemaal leuk als het ook echt gebruikt kan worden. Het is een leuk idee om zelf iets te maken voor in huis, een interieur cadeautje. Hier onder staan een paar afbeeldingen van leuke idee├źn.

Het is natuurlijk altijd de vraag of de anders ook de zelfde stijl heeft als jij. Het cadeautje moet natuurlijk wel een beetje bij het huis en de persoon passen. Sommige dingen passen bij iedereen. Op de laatste afbeelding zie je bijvoorbeeld een mooie pot met steentjes en een hyacint. Dat vindt bijna iedereen leuk en het is best een origineel cadeau.

Je kunt ook altijd een lijst kopen en daar dan zelf iets in stoppen. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld een veer, dat zie je op de vierde afbeelding. Een ander idee is dat je een fotocollage maakt. Je kunt dat in een gewone fotolijst doen, maar je kunt er ook een hartvorm van maken zoals je hier onder ziet. Als je een leuk idee zoekt voor in de keuken, dan kun je originele potjes maken en daar kruiden in stoppen.

DIY5 DIY4 DIY3 DIY2 DIY

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider