Behang badkamer

Behang badkamer

Veel van ons zullen in de woonkamer, de slaapkamer de kinderkamer of in de hal een behangetje op de muur hebben hangen met een leuke print of een mooi patroon. Je ziet het (nog) niet heel vaak, maar ook in de badkamer kan behang heel leuk zijn!

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan de woon- en slaapkamer in een huis en laten mensen de badkamer toch een beetje links liggen omdat ze niet zo goed weten wat ze met deze ruimte moeten. Dan is behang in de badkamer de ideale oplossing. Je kunt toch een beetje eigenheid toevoegen aan de ruimte door middel van een leuke print of een gave kleur.

Qua behang in de badkamer is op dit moment de barok stijl erg populair. De krullende vormen, vaak een felle kleur zoals blauw gecombineerd met zilver of goud, zijn online veel te vinden. Wat ook leuk is, is om een muur in de badkamer een natuurlijk behang te geven zoals bijvoorbeeld behang met een print van steen of hout. En verder kunnen natuurlijk alle kleuren, patronen en printen die jij wilt in de badkamer.

Lijkt behang in de badkamer je leuk, maar heb je nog niet echt een idee wat je je erbij voor moet stellen? Bekijk dan snel de foto’s hier onder.

Behang badkamer Behangen badkamer behang in badkamer behangen van badkamer watervast

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider