Luxe wintertrends voor 2017/2018

Luxe wintertrends voor 2017/2018

Ben je van plan om je eigen villa of woning te bouwen en heb je je wensen al op een rij gezet? Vandaag de dag is het helemaal hip om je eigen luxe woning te laten bouwen. Dat is niet zo gek: bij een eigen gebouwde villa kun je volledig je eigen wensen en dromen toepassen. Wil je bijvoorbeeld een grote serre aan je huis of heb je voorkeur voor een bepaalde steen of dakpan? Bij het bouwen van je eigen villa kun je dit allemaal zelf beslissen.
Tijdens het bouwproces is het verstandig om reeds te bedenken welke keuzes je gaat maken omtrent je interieur. Maak een handig overzicht waarin je per ruimte al een beetje weet wat er gaat komen qua meubels, kleuren en accessoires. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Bekijk dan hieronder de interieur tips met luxe wintertrends voor 2017/2018.

Kleurentrends voor je villa

Voordat je je villa of woning gaat inrichten is het verstandig om te kijken welke kleuren je voor de ruimtes in je woning wilt hebben. Het komende seizoen staat stoer met een tikkeltje frisheid centraal. Denk hierbij aan ijzige en minimalistische kleuren zoals (licht)grijs, donkergroen en donkerblauw. Maar ook juist aan de meer warmere kleuren framboos, goud en terracotta.
Een combinatie van deze kleuren is helemaal ideaal. Je zult zien dat een kleur zoals framboos goed te combineren is met lichtgrijs. Kijk voor jezelf welke kleuren het beste bij elkaar passen en wat het beste voor je werkt in je eigen interieur.

Een kleur die zonder twijfel gaat werken is denim blauw, een soort grijsblauwe kleur. Je kunt deze kleur gemakkelijk toepassen in diverse ruimtes. Deze kleur is perfect voor de badkamer, maar werkt ook goed in combinatie met warme stoffen en kleuren in de woonkamer. Combineer de kleur bijvoorbeeld met het aardse terracotta, een gouden combinatie. Deze kleuren zagen we eerder al terug in de Scandinavische woontrend en is eigenlijk de komende seizoenen nog niet weg te denken in je huis.

Wintertrends: Creatief met kurk

Een andere tijdloze trend die we terug gaan zien deze winter is het gebruik van kurk in zowel meubels als accessoires. Het bijzondere van kurk is dat het niet alleen een heel duurzaam materiaal is maar dat het ook een bepaalde warmte en luxe uitstraalt. Kurk gaat lang mee en geeft de totale look van je interieur iets bijzonders en vooral origineels.
Wist je dat je zelfs een complete muur met kurk kan toevoegen in je woonkamer of slaapkamer? Kurk is tevens erg functioneel: je kunt er gemakkelijk foto’s op prikken. Voeg je kurk in de keuken toe, dan is het een handige manier om recepten of menukaarten op te hangen.

Naast deze wintertrends zien we kurk terug als bovenbladen van kleine tafeltjes, als complete bijzettafels en in diverse accessoires voor in huis. Luxe keukens of luxe badkamers krijgen net wat meer warmte met het gebruik van kurk. Het denim blauw dat hierboven beschreven werd is ook goed te combineren met kurk.
moderne woonkamer houten vloer

Urban jungle in huis

Nooit genoeg planten? De urban jungle is terug van weggeweest: je kunt geen (online) magazine omtrent wonen openslaan of je ziet deze trend. Huizen zijn tegenwoordig gevuld met planten en natuurlijke kleuren. Dit kan op diverse manieren: gewoon in potten en bakken, maar ook gepresenteerd als kleine moestuintjes en kassen.

Planten zijn niet alleen hip maar dienen ook als handig hulpmiddel in je huis. Ze geven zuurstof af en bieden een natuurlijke, aardse look in je villa. Combineer planten met lichte kleuren en kies zo zelf voor een echte urban jungle in huis. Ook deze trend kun je goed combineren met bovenstaande trends. Kurk en denim blauw zijn de perfecte aanvulling op een ruimte vol planten.

Interieur tips van HOOG.Design

Ben je echter op zoek naar een design interieur met net wat meer luxe? Neem dan een kijkje op de website van HOOG.Design. HOOG.Design is een online platform waar je terecht kunt voor allerlei tips en tricks omtrent luxe wonen.

Hieronder en op hun website vind je inspiratie voor je nieuwe villa, zowel voor het interieur als het exterieur. Het handige is dat je op de website direct ziet wie achter de projecten zit(ten) zodat je eventueel zelf aan de slag kunt gaan met degene voor een optimale afwerking van je huis. Comfortabel wonen en leven biedt garantie voor verhoging van de kwaliteit van je leven. Begin daarom vandaag nog met het bouwen van een villa, het toepassen van de interieur tips met luxe wintertrends voor 2017/2018 of het vernieuwen van je huidige woning.

tijdloos modern interieur wintertrend

modern interieur 2017

scandinavisch interieur trend 2017

interieur wintertrends 2017

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door