Decoratie stenen

Decoratie stenen

Stenen kom je vaak op straat tegen, in het bos of in een tuin van iemand. Toch kan je ze ook makkelijk in huis gebruiken als decoratie. Er zijn veel verschillende manieren om stenen als decoratie te gebruiken in huis. Hieronder hebben we verschillende voorbeelden.

decorate-with-rocks

Het hoeft echt niet heel moeilijk te zijn. Plaats stenen gewoon tussen je andere decoraties, zoals hier in een klein kastje tussen andere dingen.

framed-rocks

 

Maak er kunst van. Je kan net zoals ze hier gedaan hebben de stenen plaatsen in een lijst. Zoek wat steentjes die een wat andere kleur van elkaar hebben en maak er iets creatiefs van.

rocks-on-flowers

 

Stenen zijn prima om bloemenpotten mee op te vullen. En het ziet er niet raar uit, het zijn namelijk beiden natuurlijke dingen. door-stop-rocks

Gebruik een wat grotere zware steen om te gebruiken als een deurstopper. Dit is erg creatief want erg vaak kom je het niet tegen. Pas wel op dat je je teen niet stoot, dat kan nogal wat pijn doen.

candle

 

Om simpel en alleen van de stenen te genieten kan je ze ergens in een vaas of kom zetten als decoratie. Het is chique zonder al te veel moeite.

accessories

 

De allersimpelste is om de stenen gewoon ergens te verspreiden. Door dit te doen creëer je een wat gewaagder beeld met een vleugje kunst.

decorate-with-rocks1

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider