Badkamer decoraties

Badkamer decoraties

In de badkamer kan je net als in alle andere kamers in huis gebruik maken van leuke decoraties. Doordat de badkamer een vochtige plek is zijn niet alle woondecoraties geschikt voor deze kamer. Door een leuke manier van opbergen kunnen alle alledaagse dingen iets toevoegen aan het interieur van de badkamer.

Planten
Planten in de badkamer zijn heel leuk, maar niet alle planten doen het even goed in de vochtige omgeving van de badkamer. Tropische planten zijn planten die het vaak wel goed doen in de badkamer. De gatenplant (monstera deliciosa), de krulvaren (neprolepis)en de parapluplant (cyperus alternifolius) kunnen goed tegen het klimaat in de badkamer. Als je perse een bepaalde soort plant wil, maar deze niet goed in de badkamer past kun je er ook voor kiezen om een namaak plant te kopen.

Zeep en badproducten
Zeepjes in mooie vormen of met leuke kleuren kunnen goed als decoratie worden gebruikt in de badkamer. Ook andere badproducten zoals shampoos en douchegel met mooie verpakkingen mogen gezien worden. Deze kan je op een leuke schaal of in een mooie mand leggen.

Handdoeken
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar handdoeken kunnen ook bijdragen aan de uitstraling van de badkamer. Kies handdoeken in een bepaald kleurthema en leg ze in een open kast opgerold neer.

deco

deco1

deco2

deco3

deco4

deco5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider