Zelf onderzetters maken

Zelf onderzetters maken

Je huis aanpassen om het iets leuker of gezelliger te maken kan soms erg lastig zijn. Toch hoeven het niet altijd grote veranderingen te zijn. Denk maar eens aan zelf onderzetters maken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een stanleymes, een printer, een schaar, een potlood en een plaat van dun kurk materiaal. Je kan er overigens voor kiezen om je eigen symbool uit te printen, wij hebben gekozen voor het ‘&’-teken.

1. Print het symbool uit die je wilt gaan gebruiken als onderzetter. Dit kan je gewoon typen in Word en dan vergroten. Of een foto zoeken op Google. Knip daarna de witte buitenkant weg, zodat je alleen het tekentje overhoudt.

2. Hou voorzichtig met één hand het papier stil op dezelfde plek. Teken met potlood de omvang van het & teken over op het kurk materiaal.

3. Gebruik nu je stanleymes om het & teken uit te snijden. Doe dit voorzichtig, stanleymessen zijn vaak erg scherp.

4. Zorg er eerst voor dat je de buitenkant wegsnijdt. Als je dat hebt gedaan kan je de kleine details aan de binnenkant weghalen. Kijk uit dat je bij de rondingen van het teken niet te hoekig snijdt. Zo kan het toch een beetje verpest worden.

5. Als je dit allemaal hebt gedaan kan je dit nog zo’n 4 à 6 keer doen. Zo heb je een volledig setje onderzetters.

We zullen hieronder de foto’s bijvoegen zodat je beeld krijgt bij wat je moet doen. Happy decorating!

Ampersand-Cork-Coasters-materialsAmpersand-Cork-Coasters-template Ampersand-Cork-Coasters-outline Ampersand-Cork-Coasters-cut-out Ampersand-Cork-Coasters-cut-details Ampersand-Cork-Coasters-four Ampersand-Cork-Coasters-portrait Ampersand-Cork-Coasters-landscape

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider