Kleuren voor de keuken

Kleuren voor de keuken

Als je kijkt naar de inrichting van de keuken zijn er altijd standaard dingen die er in de keuken aanwezig moeten zijn. Er wordt aandachtig gekeken naar de stijl en hoe het allemaal precies ingericht moet worden. Toch wordt er niet vaak genoeg aan de kleur gedacht. Standaard kleuren zijn nog steeds wit, grijs of zwart. Wij hebben vier kleuren gevonden die prima zullen staan in de keuken.

Geel: door een beetje geel in de keuken valt de ruimte snel op. Geel is een opvallende en vrolijke kleur. Het wordt vaak geassocieerd met de zon. Het is een goede kleur om te gebruiken als achterwand, accessoires of decoratie. Het kan gecombineerd worden met de kleur wit, groen, grijs etc.

Groen: groen is een verfrissende kleur, het kan erg aanwezig zijn of elegant. Dat licht vooral aan het contrast. Groen is een kleur dat veel gebruikt kan worden in de keuken. Muren, vloeren of decoratie kan groen gemaakt worden.

Wit en roze: roze is een interessante en opvallende, maar toch moeilijke kleur. You either love it or hate it. Als je houdt van de felheid van deze kleur kan je het combineren met wit. Het is erg simpel, maar toch dynamisch.

Turquoise en wit: turquoise is één van de mooiste kleuren. Het kan veel emoties oproepen en verschillende beelden creëren. Het is een echte kalmerende kleur.

green-decor-for-kitchen green-kitchen1 pink-white-kitchen turquoise-kitchen-design yellow-kitchen-accents

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider