De zomer is hét moment om outlet meubels te kopen!

De zomer is hét moment om outlet meubels te kopen!

Als je een nieuw huis hebt of je bent gewoon toe aan een nieuw interieur, dan is het tijd om nieuwe meubels te kopen. Door te kiezen voor outlet meubels kun je flink besparen op de aankoop. Een huis inrichten is namelijk al duur genoeg en door outlet meubels te kopen heb je toch nieuwe spullen van goede kwaliteit, maar dan veel voordeliger. Je kunt dit soort meubelen met hoge kortingen in de winkel kopen, maar ook gemakkelijk online. En nu het weer zomer wordt komt de zomeruitverkoop er weer aan. Je kunt dus extra voordelig meubels scoren.

Uitverkoop

Meestal hebben winkels, dus ook woonwinkels, uitverkoop na 1 januari en rond 1 juli. Een uitverkoop duurt doorgaans 6 weken en tegen het einde van deze periode worden de kortingen nog hoger. Je kunt soms wel profiteren van kortingen tot 70%. Gezien meubels vaak best een grote investering zijn kun je dus echt een flink bedrag besparen door te kiezen voor outlet meubels. De zomer is dus zeker een ideaal moment om deze afgeprijsde meubelen te kopen. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook omdat je in de zomervakantie even de tijd kunt nemen om je huis opnieuw in te richten.

Woontrends in 2017

Als je graag een trendy interieur wilt, dan kun je outlet meubels kopen volgens de woontrends van dit jaar. Momenteel zijn de jaren ’50 en het gebruik van natuurlijke materialen helemaal hip. Je kunt hierbij denken aan hout, kurk, riet en leer. Deze nieuwe trends gaan prima samen met de eerdere industriële trend. Dit jaar kun je bovendien niet zonder veel planten in je interieur. Alle soorten planten en boompjes mogen, dus leef je uit. Het groen en de kleuren van de planten gaan ook leuk samen met bijvoorbeeld rotanstoelen, die nu weer helemaal terug zijn. Qua kleuren zijn blauw, okergeel, kopergroen en terracotta onder andere de musthaves. Door deze trends te combineren krijg je een heel fijne, rustige en natuurlijke uitstraling in je kamer.

Wat kan echt niet meer?

Er zijn ook een paar woontrends die dit jaar echt niet meer gezien mogen worden. Hoogglans is daar één van. Je kunt eventuele meubels van hoogglans wel bewaren als je ze leuk combineert met de natuurlijke trends van nu, bijvoorbeeld door hippe accessoires toe te voegen. Een vrij hardnekkige trend die nu echt ten einde is, is het gebruik van allerlei teksten en quotes op de muur of op woonaccessoires.

Outlet meubels kopen voor elk budget

Nu je weet wat de laatste trends zijn heb je alvast de nodige inspiratie om nieuwe meubels te gaan kopen. Het fijne van outlet meubelen is dat er voor elk budget wel leuke artikelen te vinden zijn. Zeker op de grotere meubelen, zoals banken, kasten of lampen kun je heel wat euro’s besparen en toch vaak mooie, nieuwe spullen kopen. Op internet kun je heel gemakkelijk inspiratie opdoen van het aanbod op dit moment. Zo vind je vast leuke outlet meubels die helemaal bij jouw smaak passen.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door