Vogel decoratie

Vogel decoratie

Is het je ooit opgevallen dat vogels altijd aanwezig zijn geweest in huisdecoratie. Op wat voor manier dan ook: vogels zijn altijd een goede combinatie en elk soort interieur. Chique, vintage of modern: het kan allemaal. Als je aan vogels denkt denk je meestal aan een saai interieur van je oma. Maar hieronder laten we zien hoe vogels wel een erg leuke toevoeging kan geven aan een interieur.

blue-wallpaper De makkelijke versie van vogels toevoegen in het interieur zijn natuurlijk de kussens. Probeer het te combineren met de kleur van het verdere interieur. Hier is gebruik gemaakt van blauw en roze.

green-wallEen erg opvallende versie van decoratie met vogels in een wand met verschillende soorten vogels. Dit ziet er misschien heel saai uit, maar als je nou kiest voor tropische en kleurrijke vogels dan ziet het er el gauw wat leuker uit.

wall-birds-designEen erg simpele maar klassieke manier van vogels is wandschildering. Hier hebben ze met verf of een muurstickers vogeltjes opgehangen die op een soort draad zitten. Erg leuk!

wall-decals-birds Deze decoratie vonden we ook erg leuk. Door de kleurrijke kast passen de kleurrijke vogeltjes er prima bij. En door de tak lijkt het bijna echt.

bird-chairEn als laatste deze twee witte stoelen. Dit zal waarschijnlijk de minst opvallende decoratie zijn. In de rugleuning hebben ze vogels uitgedrukt. Erg makkelijk en onopvallend.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider