Interieurtrends 2016

Interieurtrends 2016

Interieurtrends 2016: Marmer

Je ziet steeds vaker Marmer terugkomen als interieur item, zowel grote interieur objecten zoals tafels maar ook kleinere items zoals marmeren snijplanken of marmeren schalen voor op tafel. Het is een materiaal dat zowel warmte als luxe uitstraalt, door de eenvoud en de mooie kleuren die marmer kan hebben is het een super materiaal waar je veel mee kunt combineren. Marmer komt in verschillende kleuren, van wit tot grijs en roze. Marmer kan overal op worden toegepast, van een zitting tot een tafelblad of lamp. Geef jouw interieur grote of kleine accenten van marmer!

Interieurtrends 2016: Posters

Posters, posters, posters, je kunt er niet meer omheen als een van de trends voor komend jaar. Ze komen in verschillende vormen, maten en met heel veel verschillende opdrukken. Het is een van de interieuritems die je gemakkelijk kunt ophangen overal in huis. Een mooi ingelijste poster met alle verschillende onderdelen van de koe doet het goed in de keuken, een poster met grote letters of verschillende posters die je met washi tape op je muur plakt zie je veel voor boven de bank. Dit is een van onze favoriete interieur trends 2016.

Interieurtrends 2016: Keramische woonaccessoires

Keramiek, de naam voor een verzameling van verschillende items gemaakt van materiaal dat gebakken is in de oven. Denk hierbij aan potten van aardewerk, terracotta of porselein. Je ziet deze items in verschillende vormen, maten en kleuren maar vooral de verschillende pastel en creme kleuren zijn super trendy. Goed te combineren met lichtgrijs, lichte houttinten en met kleine plantjes die je erin kunt zetten.

Desenio poster kopen

 

Afbeelding: desenio.se

interieur trend 2016

 

Afbeelding: desenio.se

interieur trends 2016

interieurtrends 2016

 

Afbeelding: desenio.se

keramiek trend 2016

keramiek trend

marmer trend 2016

Marmeren keuken

pastel marmer

trend 2016 marmer

trends interieur 2016

 

Afbeelding: desenio.se

afbeeldingen:pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door