Vloerkleed kopen

Vloerkleed kopen

Dus je hebt besloten dat een vloerkleed een goede toevoeging zou zijn aan jouw interieur. Dat is een goede keuze, maar toch kan je niet elk soort vloerkleed maar ergens neergooien. Elke kamer en/of gebied heeft verschillende eisen. En je moet natuurlijk op de details letten.

vl1In het geval van de hal, moet je in de eerste plaats de juiste maat voor je tapijt te kiezen. Zorg ervoor dat het mooi pas en niet de deur belemmert. Je moet ook proberen om een tapijt te kiezen die niet snel vies wordt. Tapijten met kleur en patronen zijn hier meestal geschikt voor.

vl2Voor de hal is het het best om rekening te houden met de grootte en de vorm van de ruimte bij het kiezen van een tapijt. Een lange en smalle gang moet een loper hebben met een opvallend design, een leuk patroon of een gedurfde combinatie van kleuren.

vl3Het is niet erg gebruikelijk om een tapijt te plaatsen in de badkamer, aangezien het water en vocht opneemt. Toch zou het een mooie toevoeging kunnen zijn, zoals hierboven. En het is natuurlijk veel lekkerder dan zo’n koude vloer.

vl5Slaapkamer tapijten zijn meestal pluizig en zacht zodat je hun mooie textuur kan voelen onder je blote voeten als je uit bed te komt. Ze maken de kamer ook warm en gezellig.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider