Tips inrichten hal

Tips inrichten hal

Een hal inrichten kan nog best moeilijk zijn. Het is namelijk een ruimte waar je steeds door heen loopt en meestal heeft deze ruimte ook nog eens een erg moeilijke vorm. Vaak is een hal erg lang en smal, maar ook wel eens hoekig, met kleine stukjes die moeilijk te benutten zijn. Een hal is een ruimte waar je in ieder geval je jas en misschien je schoenen netjes moet kunnen wegleggen. Een goede kapstok, een eventueel schoenenbankje en een kast is dus belangrijk.

De kapstok is al erg bepalend voor de sfeer van je hal. Houten accessoires en meubels zijn op dit moment erg populair. Hout staat erg mooi bij basiskleuren dus een houten kapstok kan eigenlijk wel in elk huis. Als je een grote kapstok neemt met een extra plank bovenop, kun je super veel spullen kwijt. Je kunt dan ook altijd nog leuke manden op de kapstok zetten.

Vaak is er ook een trap naar boven in de hal. Het is leuk om onder de trap een tafeltje of een kastje neer te zetten met een mooie vaas bloemen of een plant. Dat staat gezellig, levendig en het zorgt voor een leuke sfeer. Je hebt dan meteen een leuke binnenkomer.

hal hal2  hal4 hal5 hal6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider