Stopcontact versieren

Stopcontact versieren

Heb je ook altijd het idee dat je muur verpest wordt door die stomme stopcontacten? Dan is dit een perfecte oplossing!

Je kan stopcontacten in principe versieren, je moet alleen wel een beetje oppassen met de spullen die je gebruikt. Web bedoelen hier dan alle soorten vloeistof mee. Ons advies is dus om niet met een waterig verfje om de stop heen te gaan. Of je zou hem goed en stevig moeten afdekken, maar dan nog kan de tape of het papier nat worden. Dit moet je absoluut niet hebben.

We hebben hier echt een paar super leuke DIY’s voor je! het alsof je een kunstwerkje rond je stopcontact maakt. Het is super fun om te doen. Gebruik kleurtjes en figuurtjes. Je kan er ook een soort krijtbord omheen plaatsen zodat de kinderen er lekker op kunnen kleuren. Zorg er wel voor dat het stopcontact een kinderslot heeft anders gaat het helemaal mis.

Afhankelijk van de inrichting en de muur, kan je er verschillende dingen omheen plaatsen waardoor het niet alleen maar zo’n lelijk ding is. Je kan er ook leuke glitters omheen plakken, zo valt ‘ie ook nog eens mindere op. Er zijn stopcontacten die deurtjes voor zich hebben. Ook heel leuk.

Kijk snel mee naar de plaatjes en gebruik ze als inspiratie.

74448677c97d5c655d5ff642e142b315 5d3e9f9b3968c596d0985dca2598ba20

wall-sticker-outlet-design

turquoise-glitter-switchplate-outlet

america-flag-outlet-cover-design

discover-world-outlet-covers

natural-wood-outlet-covers

fabric-covered-light-switch-plate-cover

chalkboard-paint-outlet-cover

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider