Tips woning met huisdieren

Tips woning met huisdieren

De meeste mensen hebben wel een huisdier, een poes, een hond of misschien wel een konijn. Maar hoe zorg je voor een goede verdeling in je huis. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om hun hond op hun bed te laten, maar bij andere mensen mag hij alleen in de gang. Er is natuurlijk wel een mooie middenweg waarbij er een goede verdeling is tussen de gewone inrichting en het huisdier. Het is voor dieren erg belangrijk dat ze zich kunnen terug trekken en dat ze een eigen hoekje of een eigen plekje hebben. Bij katten zie je dit bijvoorbeeld erg duidelijk.

Het is dus belangrijk dat je een mandje, een huisje of gewoon een dekentje plaatst waar je huisdier lekker kan gaan liggen. Het dier weet dan ook dat dit zijn of haar plekje is en gaat dan niet overal liggen. Bij katten kan het heel onhandig zijn als ze overal gaan liggen omdat je meubels dan een grote haarballen worden. Poezen vinden het erg fijn om een beschut plekje te hebben maar honden willen liever vlak bij hun baasje zijn. Zo heeft ieder dier weer een kenmerk. Konijnen leven bijvoorbeeld buiten, maar soms vinden ze het heel fijn om mee naar binnen genomen te worden. Ze rennen een beetje rond maar gaan uit eindelijk ook op een lekker zacht dekentje zitten.

Het is trouwens erg leuk om een origineel mandje voor je huisdier te maken. Je kunt bijvoorbeeld een oude koffer gebruiken zoals je ziet op foto twee hier onder. Er zijn erg veel leuke items die je kunt gebruiken als mandje. Je hebt dan meteen ook een leuke nieuwe accessoire.

huisdier huisdier2 huisdier3 huisdier4 huisdier5 huisdier6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider