cadeau idee interieur

cadeau idee interieur

De feestmaand breekt al weer bijna aan, tijd dus voor een paar leuke cadeau tips. Het is namelijk niet fijn om op het laatste moment alles nog te moeten bedenken en kopen. Gezellige dingetjes voor in huis zijn altijd leuk! Het kan soms wel een beetje moeilijk zijn, omdat je misschien niet weet wat iemands smaak is maar er zijn altijd wel dingen die iedereen leuk en handig vindt. Spiegels en klokken bijvoorbeeld! Deze twee items moet je echt hebben, anders mis je iets in huis. Het handige van deze items is dat je ze ook overal in je huis kunt ophangen. Zelfs in de wc zou je het kunnen ophangen.

Kopjes en schoteltjes zijn ook altijd erg leuk om te geven. Bijna iedereen heeft te weinig kopjes en schotels en nu zijn er allemaal leuke serviezen. Je hoeft natuurlijk niet meteen een heel servies te geven, maar twee kopjes met schoteltjes is al een leuk cadeau. Op afbeelding twee zie je allemaal leuke kopjes en schoteltjes, maar er staan ook mooie kannen en schalen bij. Dat is ook een leuke optie.

Een plantje of een pot is heel erg leuk om te geven. Het is origineel en als het goed is gaan planten heel erg lang mee. De gene aan wie je het geeft kan er dus nog lang plezier van hebben. Ook een plant kun je overal in het huis neerzetten. Het is ook erg leuk om kleine potjes met zaadjes te geven of een mini kasje met kleine plantjes. Op deze manier kun je makkelijk je huis opvrolijken, een origineel en handig cadeau dus! Als je echt handige planten wilt geven, moet je voor kruiden gaan. Die kunnen ook voor het eten gebruikt worden.

vintage-accents

woon

woon6

woon5

Eclectic-living-room-accessories

Naturelkleurige-planken-op-witte-plankdragers-met-mooie-accessoires.1360054348-van-Tiara

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider