Spiegel interieur

Spiegel interieur

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere spiegels in huis hangen. Sommige gebruiken de spiegel als decoratieve aanvulling, andere benutten juist graag de praktische kanten van de spiegel.

Een van de praktische kanten van de spiegel is dat hij een ruimte groter laat lijken. Wil je een brede kamer langer laten lijken, plaats dan de spiegel aan de korte wand. Wil je de kamer juist breder laten lijken, plaats dan de spiegel op een muur van het smalle gedeelte van de kamer. Ook kun je een betere verlichting creƫren door de juiste plaatsing van een spiegel. Een belangrijk denkpuntje is de functie van de spiegel. Wanneer je bijvoorbeeld een grote passpiegel in de slaapkamer wilt, moet je er wel op letten dat de spiegel lang en breed genoeg is.

Natuurlijk heeft een spiegel niet alleen praktische en functionele kanten. Veel mensen gebruiken juist de spiegel als decoratief element in de woonkamer, slaapkamer of hal. Een spiegel met een aparte vorm of een grote lijst is een echte eyecatcher in het interieur. Bovendien kan je een bepaalde woonaccessoire extra laten opvallen door ervoor te zorgen dat hij weerspiegeld wordt, zo zet je deze woonaccessoire extra in de aandacht. Wat verder leuk kan zijn is het combineren van meerdere kleine spiegeltjes.

spiegel

spiegel1

spiegel2

spiegel3

spiegel4

spiegel5

Bron: Pinterest

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider